Historien om det
Thailandske køkken

Thai køkkenet har
en interessant historie

Traditionelt tager thailandsk madlavning meget tid at forberede sig på. Derfor kræver madlavning masser af samarbejde og teamwork, der involverer familiemedlemmerne til at tilberede det sammen som et familiemåltid.

Maden forklarer det thailandske liv og dets traditioner, skikke og kultur. Thailandske familier er store og veltrikkede. Ved madlavning hjælper thailandske familiemedlemmer hinanden som et team. Ved madlavning af karriretter hjælper børn med let arbejde som at nippe basilikumblade, og voksne presser kokosnødkød og pund chili og krydderier.

I moderne tid er det meget lettere at lave thailandsk mad, da alle ingredienserne er tilgængelige i supermarkeder, men der er kritik af, at det mangler traditionelle standarder fra fortiden.

Thai food dishes

Thai køkken når det er bedst

Hvorfor Thai en
international favorit?

Så næste gang du nyder Thai mad på nogen af ​​de thailandske restauranter , skal du bare reflektere over dens arv. Du vil forstå, at thailandsk mad afspejler folkelig visdom, kunst og thailandsk kultur og egenskaber hos thailandske mennesker. Det taler også om deres delikate smag, disciplin, adfærdsregler, kunstneriske smag og menneskelige forhold. Det thailandske køkken er ikke kun mad, det er en udvidelse af en stor kultur.